fbpx

Școala Primară ERI Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Prezentare

Școala Primară ERI oferă educație de calitate prin adaptarea la realitățile românești a modelului finlandez, țara cu cele mai bune rezultate din Europa în plan educațional. Ea este parte a Grupului de școli ERI, cu centrul operațional la Sibiu, unde, din 2016 și până în prezent se desfășoară programe educaționale inovative, pe curriculum românesc, menite să asigure și să susțină starea de bine a copiilor.

La Cluj-Napoca, Școala Primară ERI propune sistemul de educație finlandez care este unul dintre cele mai bune din lume; o spun diferite studii și teste internaționale, dar o spun și starea de bine și armonia în care copiii se dezvoltă și devin adulți echilibrați. 

Din iulie 2020, Fundația Didactica a intrat într-un parteneriat de dezvoltare cu grupul educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education). Holdingul de instituții integrate pe verticală, cu filiale în România, Elveția și Serbia, are ca obiectiv principal crearea și furnizarea de programe educaționale pentru fiecare perioadă din viață, de la grădiniță la universitate și mai departe, de-a lungul carierei profesionale.

Școala Româno-Finlandeză ERI Cluj crește odată cu elevii ei, cu profesorii ei, cu comunitatea. Ne propunem ca, împreună, cu pasiune și bucurie, să creăm acele contexte în care fiecare dintre noi să producem învățare de cea mai bună calitate. Cluj-Napoca


Misiunea ERI 

MISIUNEA noastră este să proiectăm și să oferim educație de înaltă calitate pe tot parcursul vieții pentru oameni pasionați.

Suntem o casă de învățare care construiește profesioniștii creativi ai viitorului. Le modelăm talentul de la grădiniță la universitate și de-a lungul vieții lor: descoperim, evaluăm, dezvoltăm și susținem potențialul unic al tuturor.

Cursanții noștri contează! Scriem împreună începutul unei povești grozave. Povestea unică a fiecăruia. Și le ducem tot mai departe.

Vezi mai mult

Galerie foto

Echipa

Școala Primară ERI Cluj debutează cu o echipă didactică formată din: doi învățători, un pedagog școlar, 1 psiholog și trei profesori de specialitate (religie, limba engleză, educație fizică).

Echipa se va dezvolta împreună cu școala.Profesorii abordează actul educațional ca facilitatori de învățare, creând contextele de învățare care să permită elevilor să-și dezvolte cât mai mult potențialul.

În domeniul resurselor umane, școala dezvoltă o cultură de cooperare, de susținere și de incluziune având la bază învățarea pe tot parcursul vieții. Echipa este caracterizată de un spirit de colaborare autentic și un nivel ridicat de implicare a personalului în asigurarea calității serviciilor educaționale.