fbpx

Școala Primară Atelier 1

Iași

Prezentare

Școala Primară Atelier Nr. 1 își propune ca obiectiv principal creearea unui mediu școlar capabil să dezvolte potențialul nativ al fiecărui copil, să hrănească abilitățile și dorința de cunoaștere, să dezvolte creativitatea, gândirea critică, să furnizeze experiențe de învățare de cea mai bună calitate pentru toți elevii.

Accesul elevilor la valorile culturii naționale și universale, cultivarea dragostei față de trecutul istoric sunt deziderate importante ale colectivului de cadre didactice din instituția noastră. 

Într-o atmosferă bazată pe încredere, respect și sprijin reciproc, educatorii și părinții sunt încurajați să devină parteneri implicați în procesul de învățare al copiilor. 

Despre noi

Școala Atelier nr. 1 este situată în strada Rojniţă nr. 5, în cartierul Tătăraşi al municipiului Iași. Unitatea de învățământ este autorizată în baza Ordinului numărul 4921/31.07.2012 eliberat de Ministerul Educației Naționale.

dotari

Școala Atelier nr. 1 dispune de 2 săli de clasă, bibliotecă, un atelier, cabinet psihologic, cabinet medical, sală de festivități (sală de sport),  sală de mese,  grup sanitar  și spațiu exterior de joacă.

Școala Atelier nr. 1 se adresează tuturor celor care apreciază educația de calitate care se desfășoară în normalitate, într-un mediu educațional de excepție.

Oferta Curriculară

Activitățile educative se desfășoară în conformitate cu Curriculumul național aprobat de Ministerul Învățământului și  Educației Naționale.

Ateliere și activități opționale

→ atelier de artă dramatică, atelier de sculptură, atelier de scriere creativă
→ 
limbi străine (engleza, germană, franceză)
→ 
TIC
→ 
șah
→ 
zumba

Activități extracurriculare

→ Porți deschise la Atelier 1 – activități demonstrative pentru părinți
→ Expoziția anuală de pictură și ceramică „Atelierele Copilăriei”
→ Expoziții tematice
→ Serbări școlare
→ Concert de colinde
→ Gala Atelier 1 – concurs anual de pictură și modelaj
→ parteneriate cu: Teatrul Luceafărul, alte companii de teatru, Opera Națională Română din Iași
→ vizite la muzee și expoziții, la principalele obiective culturale ale orașului, excursii
→ participări la concursuri și festivaluri
→ program special de vacanță

Vezi mai mult

Galerie foto

Echipa

Avem o echipă profesionistă și entuziastă de cadre didactice: învățători și profesori, artiști vizuali și instructori, aceasta fiind completată de asistent medical, medic, psiholog, logoped și personalul de îngrijire.