fbpx

Grădinița KIDS PALACE, Sector 4, București

București - Sector 4

Prezentare

Când alegem grădinița, alegem primul pas în educație și acest lucru încarcă decizia noastră cu emoție și responsabilitate asumată.

Ca părinți, dorim să găsim cea mai bună soluție educativă pentru copii și de aceea, noi, KIDS PALACE, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un spațiu educativ la cele mai înalte standarde și cu o ofertă educațională care se concentrează pe dezvoltarea intelectuală, stimularea creativității, identificarea și valorificarea talentelor celor mici, dând frâu liber imaginației, veseliei și personalității fiecărui copil în parte.

Grădinița KIDS PALACE a luat naștere într-un cadru de poveste, unde copiii își pot dezvolta arta de a asculta, de a dialoga, capacitatea de a se pune în locul interlocutorului, de a-și depăși conflictele și de a dezvolta relații sănătoase și fericite.

Încrederea în sine, plăcerea de a învăța, onestitatea, respectul și bunele maniere sunt valori pe care le insuflăm copiilor pentru formarea lor ca adulți.

Prin pasul pe care îl fac copiii călcându-ne pragul, trec de sub ocrotirea și îndrumarea exclusiv parentală, în grija noastră. Încrederea pe care ne-ați acordat-o, reprezintă pentru noi o mare responsabilitate pe care ne-o asumam cu bucurie și muncim din greu să o onorăm.

Grădinița KIDS PALACE este o instituție de învățământ acreditată de Ministerul Educației Naționale.

În urma evaluării Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar și în baza Ordinului nr. 4558/ 07.08.2017 emis de Ministerul Educației Naționale, KIDS PALACE a obținut acreditarea pentru învățământul preșcolar!

mancare sanatosa

Alimentația sănătoasă reprezintă un principiu de bază, de care orice instituție care se ocupă de educația copiilor trebuie să țină cont și să îl promoveze. La Kids Palace dispunem de o linie tehnologică specială pentru gătit, concepută pentru a diminua compozițiile alimentare nesănătoase – precum uleiul – din alimentele servite copiilor la mesele servite în cadrul unității. Astfel, la KIDS PALACE asigurăm un meniu atât gustos cât și sănătos. Prepararea alimentelor se face în majoritatea cazurilor în cuptoarele multifuncționale, totul pregătindu-se prin coacere sau prin gătire la abur.

Ne mândrim cu produsele făcute în casă (pâine, compoturi, dulcețuri, toate deserturile servite copiilor, sosurile de tomate și borșul cu care acrim ciorbele).

Acordăm o mare importanță încurajării copiilor să consume cât mai multe alimente proaspete și sănătoase, în special legume și fructe.

Carnea folosită la prepararea mancărurilor este din curcan, pui și vițel.

Propunem copiilor un meniu diversificat astfel încât să cuprindă toate grupele de alimente necesare unei dezvoltări armonioase a copilului.

Mai multe detalii pe www.kidspalace.ro, facebook: Kids Palace

Vezi mai mult

Galerie foto