fbpx

Grădinița EuroEd, Iași

Iași

Prezentare

Despre noi

Grădinița EuroEd Iași este o instituție cu tradiție în învățământul ieșean fiind parte integrantă din Școala Primară EuroEd.

Ne-am înființat în 1992 când am pus accent pe livrarea de cursuri în limbi străine. Grădinița EuroEd a fost autorizată în 1996 și Școala Primară în 1997 ca departamente ale Fundației EuroEd. Din 2008, Grădinița și Școala Primară au devenit Școala Primară EuroEd, care se mândrește în prezent cu patru titluri de „Școală Europeană” obținute în urma implicării active a elevilor și profesorilor în proiecte internaționale inițiate de departamentul „Centrul de Integrare Europeană” din cadrul Fundației EuroEd.

Grădinița EuroEd din Iași este acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale, cea mai recentă evaluare externă fiind realizată în Noiembrie 2018 de reprezentanţii Ministerului, care au acordat  calificativul Foarte Bine la toate cele 43 de criterii de evaluare a calității activităţii didactice şi educaţionale.

Suntem una din instituțiile de referință ale învățământului preșcolar ieșean, oferind un mediu ideal pentru:

  • Încurajarea și îndrumarea copiilor spre independență, creativitate și inteligență emoțională;
  • Formarea unor generații de copii capabili de performanță academică și perfect adaptabili unei societăți dinamice și diverse;

În egală măsură, instituția noastră pune accent pe dezvoltarea și afimarea profesională a cadrelor didactice și pe crearea unei comunități dedicate excelenței în educație.

Cea mai bună carte de vizită a şcolii noastre este faptul că odată începute studiile la grădinița EuroEd, majoritatea copiilor noștri continuă la Școala Primară și Gimnazială EuroEd. Pentru noi, aceasta este dovada încrederii părinților în serviciile educaționale pe care le oferim și convingerea că munca, perseverența și implicarea noastră au ecou.

Vezi mai mult

Noutăți / activități

Galerie foto