fbpx

Școala de gramatică organizează cursuri gratuite pentru părinți și pentru vloggeri/ bloggeri

 

Singura școală de gramatică din România lansează o serie de cursuri pentru părinți și pentru vloggeri/bloggeri. Atelierele au loc la finalul lunii noimbrie – pentru părinți și începutul lunii decembrie – pentru vloggeri și bloggeri și sunt gratuite.

 

„Convingerea noastră este aceea că nu e suficient să-i învățăm doar pe copii să se exprime coerent și corect, ci și pe cei care îi influențează zi de zi, pentru că suntem încrezători că împreună îi putem ajuta pe cei tineri să descopere bucuria de a vorbi corect și coerent.”, a declarat Corina Popa, fondatoarea Școlii de gramatică. 

 

Atelierele se vor desfășura pe perioada a cinci ore de curs și vor fi interactive. 

 

 „Vă vom prezenta un „top” al celor 30 de greșeli gramaticale de evitat, pentru a nu ne face de râs, dacă vrem să fim modele pentru tineri; – Vom înțelege de ce „tonul face muzica”, într-un atelier de dicție, de intonație și de expresivitate vocală; – Vom afla cum îi învățăm să învețe pe copii și pe tineri, prin propuneri de jocuri și de strategii de comunicare, bazate pe neuroștiințe, prin care veți stârni pofta oricui pentru lectură și pentru dezvoltarea limbajului; – Ne vom bucura de un ceai și de multe întrebări și răspunsuri, alături de echipa Școlii de gramatică.”, a mai precizat Corina Popa.  

 

Înscrierile se fac printr-un e-mail trimis pe adresa [email protected], care să cuprindă numele și motivele care v-au determinat să vă alăturați inițiativei. Vor fi aleși primii 30 de înscriși norocoși, câte 15 pentru fiecare atelier (pe 24 noiembrie, începând cu ora 13, sunt așteptați părinții, iar pe 8 decembrie, de la 13 – bloggerii și de vloggerii înscriși).

 

Școala de gramatică a fost înființată de Corina Popa în urmă cu două luni și oferă cursuri de gramatică, de vorbire corectă și dezvoltare a limbajului pentru copii și pentru adolescenți. 

 

Corina Popa este filolog și activist în educație. În timpul doctoratului în lingvistică, a devenit bursieră a Universității Complutense din Madrid  și a Școlii Diplomatice din Madrid. După terminarea studiilor, s-a întors în România pentru a fi parte din schimbarea de care educația noastră are nevoie și și-a transpus cercetările din neurolingvistică într-un program educațional gratuit, oferit de Centrul „InterEDU” liceenilor din Ploiești.

 

În 2019, este desemnată activist al anului pentru educație de Consiliul Național al Elevilor și primește invitația de a face parte din comunitatea internațională de cercetare „Educational Role of Language”, urmând să publice primul volum cu însemnările sale despre pedagogie la Târgul de carte Gaudeamus din noiembrie 2019.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.