fbpx

Ziua Mondială a Reciclării la Grădinița Prietenii Mei

Nu ratăm nici măcar o Zi Internațională fără să o transformăm într-o zi de sărbătoare, în care educația nonformală să-și atingă adevăratul ei scop. De Ziua Mondială a Reciclării copiii de la Grădinița Prietenii Mei au confecționat jucării din materiale reciclabile.

Și cele mai benefice și reușite astfel de activități desfășurate în Grădinița Prietenii Mei sunt atunci când părinții preșcolarilor noștri răspund ”Prezent!” fără ezitare. Câștigul nu este unul doar material (pentru că de data aceasta am confecționat ținute vestimentare pentru păpuși și mașini), cât mai ales socio-afectiv și emoțional!
Priviți filmulețul și veți înțelege exact de ce punem atât de mult accent pe implicarea adulților în educația micuților noștri! Mulțumim din suflet tuturor participanților pentru suport, dragoste și implicare!

Despre Grădinița Prietenii Mei

Creat de specialişti în învăţământul preşcolar şi adaptat în permanenţă nevoilor fiecărui copil, conceptul educaţional propus de Grădiniţa Prietenii Mei pune accent pe aspecte esenţiale în dezvoltarea copiilor precum triada copil-familie-educator, valorificarea aptitudinilor celor mici, extinderea orizonturilor creative şi interacţiunea cu o multitudine de domenii educaţionale, culturale şi artistice.

Grădiniţa cu program prelungit Prietenii Mei este o instituţie de învăţământ autorizată să funcționeze prin Ordinul Ministrului Educației nr. 3492 / 28.03.2016. Misiunea acesteia este de a oferi educație, șanse egale și dezvoltare personală continuă, tuturor preşcolarilor. De asemenea, grădinița are toate autorizațiile de funcționare (autorizație pentru securitatea la incendiu, autorizație sanitară, autorizație sanitar-veterinară).

Grădinița cu program prelungit Prietenii Mei este creată de o echipă de specialiști în învățământul preșcolar şi universitar. Oferta noastră educațională este concepută astfel încât să vină în întâmpinarea personalității unice a fiecărui copil. În plus, ne centrăm pe colaborarea dintre copil, familie și cadre didactice, pe identificarea și valorificarea aptitudinilor individuale ale copiilor, mai ales pe extinderea orizonturilor creative prin interacțiunea cu o multitudine de domenii educaționale, culturale şi artistice.

Alte activități interesante:

Sărbătoarea dovleacului și tăticii pricepuți