fbpx

În Anglia, îţi poţi începe anul şcolar şi în ianuarie!

Ai vrut să te înscrii la o școală britanică în septembrie și nu ai reușit? Mai există o posibilitate: MPW Group of Colleges, fondat de 3 absolvenţi ai University of Cambridge, le oferă elevilor posibilitatea să înceapă programele GCSE şi A-Level în ianuarie 2020, în colegiile lor din Londra, Cambridge şi Birmigham.

Art Lessons MPW London Art Lessons

Disponibilitatea locurilor este condiţionată de materiile alese şi de opţiunile de cazare. Fiecare clasă are maxim 10 elevi.

GCSE-ul este echivalentul claselor a 9-a şi a 10-a din sistemul românesc de învăţământ. Pe lângă materiile obligatorii, elevii au posibiltatea să îţi aleagă materiile opţionale ţinând cont de pasiunile şi interesele proprii.

A-Level este echivalentul claselor a 11-a şi a 12-a din sistemul românesc de învăţământ. Pe durata programului elevii studiază 3-4 materii, alese în funcţie de zona de interes şi în concordanţă cu specializarea dorită la universitate.

MPW London Science Lessons

Pentru mai multe informații despre MPW London vizonați filmul de prezentare:

Poți afla mai multe informaţii despre sistemul britanic şi procedurile de admitere, dacă dai click pe https://www.educationshape.com/