fbpx

Ghid practic pentru accesul testelor în platforma Brio – NATURA DINTRE APE

A venit ziua cea mare și nu mai funcționează laptopul cum trebuie, sau nu găsim butonul de start test în platforma BRIO. (https://brio.ro/naturadintreape)?

Nu ne panicăm, respirăm și urmăm pașii de mai jos:

FOARTE IMPORTANT!

Înainte de a accesa testul, elevul trebuie să se afle într-una din clasele eligibile competiției, să aibă un cont creat pe platforma Brio.ro, și să fie înscris în cadrul competiției „Natura dintre ape”.

Atenție, dacă acesta nu este înscris în cadrul competiției, nu va putea accesa concursul.

Înscrierile, așa cum am anunțat de la început, s-au închis Vineri,  07 iunie, la ora 10:00 a.m.


  1. Primul pas, deschidem o fereastră de browser

2. Accesăm pagina dedicată competiției și anume: https://brio.ro/naturadintreape


3. Folosim datele de conectare (login) folosite și la înscrierea în cadrul competiției pentru a accesa contul unde suntem înscriși:


4. Ne-am conectat cu succes și regăsim elevul și clasa la care acesta este înscris. Continuăm apăsând butonul „Testează-te” din bara de jos a paginii și selectăm profilul elevului:


5. După ce am selectat corect profilul vom fi trimiși în pagina de profil unde se pot vedea toate testele disponibile în platforma Brio.ro


6. Căutăm banner-ul dedicat competiției „Natura dintre ape”


7. Gata! La ora 11:00 (clasele V-VII) și respectiv 12:00 (clasele II-IV) vor putea accesa testul (butonul dedicat „Start test” devine disponibil) și competiția începe.

ATENȚIE!

Trebuie să acordați dreptul microfonului și camerei video și trebuie să vă încadrați corespunzător în imagine. De asemenea purtatul de căști vă descalifică automat.

Succes!


Vezi cum arată un test din NATURA DINTRE APE!

NATURA DINTRE APE. S-au închis înscrierile, dar urmează emoțiile concursului!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.