fbpx

LLI Academy își mărește echipa de profesori pentru gimnaziu și liceu

București, Pipera - Voluntari

Descriere Job

LLI Academy își mărește echipa de profesori pentru gimnaziu și liceu.

Rezultatele foarte bune obținute de profesorii și elevii noștri, atât în plan academic cât și extracuricular, determină creșterea numărul de copii și implicit de profesori.

Dacă ești pasionat de educație, îți plac copiii, folosești cu ușurință metode interactive de predare și ai disponibilitatea de a fi alături de copii atât la școală cât și în afara ei, vino să ne cunoaștem.

Iar dacă ai și experiență ca profesor de gimnaziu sau liceu există șanse mari să fii exact persoana pe care o așteptăm alături de noi.

Așteptăm CV-ul tău la contact@lliacademy.ro sau sună la 0723 31 33 52 (Marcel Bartic), pentru mai multe detalii.

Căutăm profesor de:

Matematică

Limba română

Engleză

Franceză

Geografie

Istorie

Informatică

Educație tehnologică.

Descrierea Școlii

Little London International Academy este o instituție educațională privată situată în zona de nord a orașului, în Pipera.

Autorizată de Ministerul Educației Naționale pentru școală primară, gimnaziu și liceu dar și de International Baccalaureat pentru implementarea programelor internaționale, LLI Academy urmează programa românească însă respectă și cerințele educației internaționale.

Absolvenții școlii noastre sunt pregătiți și certificați să urmeze programa românească într-o școală sau liceu de stat din România dar au și deschiderea necesară pentru a continua studiile în orice instituție academică internațională.

Adepți ai mottoului: un climat plăcut în școală permite un setup educațional de calitate, noi considerăm că profesorii constituie unul dintre pilonii comunității noastre alături de copii și părinți iar meritele sunt recunoscute și recompensate. Profesionalismul, respectul, lucrul în echipă, integritatea și responsabilitatea sunt valorile pe care dorim să le găsim la oricine se alătură echipei noastre.

Creșterea robustă din ultimii cinci ani (atât în rândul elevilor cât și al profesorilor), acoperirea completă a școlii gimnaziale și dezvoltarea liceului fac din LLI Academy o instituție educațională de referință pentru învățământul privat din România.

Mai multe informații puteți găsi pe lliacademy.ro; facebook.com/lliacademy.ro/ sau vizitându-ne în Pipera, Șos. Iancu Nicolae nr. 65.