fbpx

Little London International Academy angajează profesori de matematică, educație tehnologică și informatică

București, Pipera - Voluntari

Descriere Job

Candidatul ideal

Ce ne dorim de la tine? 

♦ Entuziasm și plăcere de a lucra cu copiii;
♦ Dorința de a te dezvolta profesional; Implicare în activitățile clasei și ale școlii;
♦ 
Deschidere spre dialog și asumarea responsabilității.

Ce așteptăm de la tine dacă vei veni la noi?

♦ Să fii calificat pentru a preda materia specifică;
♦ 
Să îmbini materialele și metodele clasice de predare (manuale, prezentări) cu cele moderne, interactive (lecții aplicate, demonstrații, proiecții video etc.);
♦ 
Să ai măcar 3 ani de experiență în predare într-o școală, gimnaziu sau liceu;

Ce oferim

♦ Pachet salarial motivant
♦ 
Mediu de lucru modern și plăcut
♦ 
Șansa de a face parte dintr-o echipă în care Educația este abordată cu integritate, profesionalism și concentrare pe evoluția fiecărui elev

Așteptăm CV-ul tău la contact@lliacademy.ro sau sună la 0723 31 33 52 (Marcel Bartic), pentru mai multe detalii.


Descrierea Școlii

Little London International Academy este o instituție educațională privată situată în zona de nord a orașului, în Pipera.

Autorizată de Ministerul Educației Naționale pentru școală primară, gimnaziu și liceu dar și de International Baccalaureat pentru implementarea programelor internaționale, LLI Academy urmează programa românească însă respectă și cerințele educației internaționale.

Absolvenții școlii noastre sunt pregătiți și certificați să urmeze programa românească într-o școală sau liceu de stat din România dar au și deschiderea necesară pentru a continua studiile în orice instituție academică internațională.

Adepți ai mottoului ”un climat plăcut în școală permite un setup educațional de calitate”, noi considerăm că profesorii constituie unul dintre pilonii comunității noastre alături de copii și părinți iar meritele sunt recunoscute și recompensate. Profesionalismul, respectul, lucrul în echipă, integritatea și responsabilitatea sunt valorile pe care dorim să le găsim la oricine se alătură echipei noastre.

Creșterea robustă din ultimii cinci ani (atât în rândul elevilor cât și al profesorilor), acoperirea completă a școlii gimnaziale și dezvoltarea liceului fac din LLI Academy o instituție educațională de referință pentru învățământul privat din România.

Mai multe informații puteți găsi pe lliacademy.rofacebook.com/lliacademy.ro/ sau vizitându-ne în Pipera, Șos. Iancu Nicolae nr. 65.