fbpx

Andra Berceanu (FePAL): Un magazin online vinde linia de lux pentru șpagă către profesoare

Photo 206519537 © Chernetskaya | Dreamstime.com

Andra Berceanu, președinte executiv FePAL, afirmă că un magazin online comercializează o linie de produse poziționate comercial ca ”Set cadou pentru profesoare”, utilizând imaginea unui cadru didactic. ”A patentat pachetul cadou în școli – varianta șpaga de lux”, afirmă Andra Berceanu.

Ce spune reprezentanta FePAL:

Când credeam că le-am văzut pe toate, aflu că un magazin online vinde linia de lux pentru șpagă către profesoare pe care un cadru didactic din România a ales să-și pună numele. A patentat pachetul cadou în școli – varianta șpaga de lux.
Nu mai merge cu simbolic, din suflet, bla bla. Trebuie cu foițe de aur, cutie cadou premium dacă ai “profesoare pretențioase și elegante”. Cu alte cuvinte, restul sunt cam fraiere. Nu sunt doamne care se respectă. Pfff…un buchet de flori sau un măr cum vedem în filme. Băăă, nu mai fiți săraki! Pă haur și pe premium aici la doamna, da?!
Și vine și concluzia: acestea sunt “exemple si modele de exigență”. Exigență la ce? La cadourile pe care le primesc.
Mie nu îmi vine să cred că citesc așa ceva, că există la vânzare așa ceva fără vreo jenă și cu lipsa unui minim de decență. Etica? Ce ironie…
N.B. Cadoul este mai scump ca alocația unui copil/lună, dar nu este ca și nu știam că ar fi de preferat să meargă la școală copiii cuminiți, deștepți și din familii cu situație bună financiară.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.