fbpx

Directoarea C.N. „I.L Caragiale”: Părinții au reacții violente când află că au copii care ar putea fi consumatori de droguri

Profesoara Andreia Bodea, directoarea Colegiului Național I.L. Caragiale din București, a declarat pentru postul de televiziune Euronews România că unii părinți au reacții violente, atunci când află despre copiii lor că ar putea să fie consumatori de substanțe interzise.

”Eu i-am informat pe părinți, atunci când am știut. Părinții sunt cei care, cel puțin din experiența mea, au reacții violente și agresive la adresa mea, pentru că cer dovezi.

Părinții vin când sunt chemați la școală și îmi spun: «vă dau în judecată! Ce aveți cu copilul meu? Eu vreau dovada»”, a afirmat prof. Bodea, în direct la Euronews România.

”Au venit elevi și mi-au spus: «doamna directoare, în locul cutare noi credem că o colegă consumă ceva». M-am dus și am stat în fața toaletei împreună cu secretara 35 de minute.

Evident că n-am putut să intru peste copil. Am simțit un miros suspect, i-am chemat părinții care mi-au spus: «nu e nicio problemă»”, a mai spus directoarea.

Polițiștii și procurorii din Bucirești au efectuat, ieri dimineață, percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional care în ultimul an a vândut droguri de mare risc în liceele din Capitală. 

Comunicatul DIICOT:

Astăzi,  20.03.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 23 de percheziţii domiciliare în municipiul București, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2022, membrii grupului au comercializat droguri de mare  risc și de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din  București.
Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare au fost identificate diferite cantități de canabis, cocaina și  ketamină  precum și  comprimate de Xanax.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.