fbpx

Polițist, acuzat că l-a bătut pe un coleg al fiului său, de față cu profesori din școală

Un polițist din Borșa este acuzat că ar fi agresat un elev în curtea liceului din oraș, de față cu profesori din școală, relatează site-ul vasiledale.ro.

 Conform informaţiilor publicate de sursa citată, doi elevi s-ar fi luat la harţă, iar unul dintre ei şi-a sunat tatăl, poliţist la Poliţia oraşului Borşa. Acesta a venit la şcoală îmbrăcat în civil, a intrat în curtea unităţii de învăţământ şi a început să-l lovească şi să-l îmbrâncească pe elevul cu care fiul său avusese conflictul.

Tot acest incident s-ar fi petrecut sub privirile profesorilor, dar şi ale paznicului. Niciunul nu a intervenit pentru a aplana conflictul. Elevul agresat a ajuns la UPU Borşa pentru a primi îngrijiri medicale.

„Până în momentul de față nu a fost depusă plângere, dar conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentilui prin compartimentul de specialitate”, a transmis IPJ Maramureș, citat de InfoMM.

Antena 3 precizează că elevul agresat a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Borșa, unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta urmează să se prezinte la serviciu de medicină legală Maramureș pentru a primi numărul de zile de îngrijiri medicale pentru care are nevoie să-și revină, apoi se va duce din nou la Poliția din Borșa pentru a depune plângere împotriva polițistului care l-ar fi agresat.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.