fbpx

Consultaţii şi tratamente stomatologice gratuite pentru elevii și studenții din București

foto: Freepik.com

Elevii și studenții din București se pot programa online pentru consultații şi tratamente gratuite în cabinetele stomatologice școlare și universitare din Rețeaua de Medicină Școlară și Universitară a Municipiului București, anunță Primăria Capitalei.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a lansat Platforma de programări online assmb.ro – Secțiunea Rețeaua Școlară/Programări stomatologice.

Primii beneficiari sunt elevii și studenții din 14 unități de învățământ de stat din București, urmând ca, în cel mai scurt timp, platforma să integreze toate cele 157 de cabinete stomatologice care funcționează în școli, licee și universități, potrivit sursei citate.

Copiii din școlile care nu dispun de un cabinet stomatologic propriu se pot prezenta la orice altă unitate de învățământ, din același sector al Capitalei, unde funcționează un cabinet stomatologic școlar.

Personalul medical ASSMB este disponibil tot timpul anului, inclusiv în perioada vacanțelor, precizează instituția.

Toţi elevii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 8 ani pot beneficia de sigilarea gratuită a molarului de 6 ani, un dinte definitiv special, foarte vulnerabil în faţa atacului cariei dentare.

Toţi elevii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 8 ani pot beneficia de sigilarea gratuită a molarului de 6 ani, un dinte definitiv special, foarte vulnerabil în faţa atacului cariei dentare. Toţi elevii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 8 ani pot beneficia de sigilarea gratuită a molarului de 6 ani, un dinte definitiv special, foarte vulnerabil 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.