fbpx

Botoșani: Mobilizare impresionantă în comunitatea didactică, pentru susținerea financiară a unui profesor cu probleme medicale

Bogdan Suruciuc, șeful ISJ Botoșani, a anunțat că familia unui profesor cu probleme medicale va primi un ajutor financiar consistent, după ce comunitatea didactică s-a mobilizat.

Anunțul făcut de șeful ISJ:

Sunt copleșit și de-a dreptul emoționat de mobilizarea excepțională de care au dat dovadă colegii mei, inspectori școlari, directori, cadre didactice sau personal auxiliar din unitățile de învățământ din județul Botoșani.
S-a reușit strângerea unei sume de aproape 80.000 de lei în cadrul campaniei care-i este destinată profesorului Luigi Ionescu, de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi”. Domnul profesor a suferit un infarct și un accident vascular cerebral, iar costurile pentru recuperarea medicală au depășit, de mult timp, posibilitățile materiale ale familiei.
Mă înclin în fața tuturor celor care au donat din puținul lor, pentru că iată, împreună am reușit să facem ceva care să conteze și să aducem bucurie în preajma Crăciunului pentru profesorul Luigi Ionescu, soția și fiicele sale.
Am dat dovadă de o solidaritate extraordinară în fața unor persoane care suferă, și sperăm că în curând, îl vom revedea printre elevi, pe colegul nostru.

familia unui profesor  va primi un ajutor financiar consistent, după ce comunitatea didactică s-a mobilizat.familia unui profesor cu probleme medicale va primi un ajutor financiar consistent, după ce comunitatea didactică s-a mobilizat.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.