fbpx

A doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Asociația A.R.T. Fusion organizează a doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival, în perioada 13-16 octombrie, la Cinema Europa,, anunță organizatorii.

Comunicatul, integral: 

În cadrul ediției de anul acesta, MANIFEST, vorbim despre motivele pentru care încă mai avem nevoie de feminism în anul 2022, ce înseamnă & de ce este important pentru noi.

Continuăm să organizăm acest festival pentru că ne dorim să explorăm problemele cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații în societățile patriarhale, printr-o selecție de filme care abordează subiecte precum drepturile omului, egalitate și violență de gen, migrație, stereotipuri și roluri de gen, discriminare, drepturile comunității LGBTQ+, politică și reprezentare, identitate și intersecționalitate. 

Filmele selectate sunt din toată lumea, iar la finalul proiecțiilor, vor exista sesiuni de Q&A și dezbateri, la care vor participa echipele de film și experți/experte în domeniu.

Anul acesta, selecția de filme a fost făcută de către Iulia Necșulescu & de către echipa de organizare a festivalului.

Îți poți cumpăra un abonament pentru toate cele patru zile de festival de aici. Dacă ești elev/ă sau student/ă poți beneficia de reducere de 50% la abonamentul pe cele 4 zile de festival introducând codul de reducere Stayinschool50. Intrarea se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/ă sau legitimație de student/ă).

Cea de-a doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival a devenit posibilă datorită sprijinului Ambasadei Canadei, Fundației Comunitare București & Swimathon București, Ambasadei Spaniei, Forumului Cultural Austriac și Institutului Cultural Francez și datorită celor care ne-au susținut cu donații.

Partener media principal: Radio Guerilla

Parteneri media: IQ Ads, Igloo, Munteanu recomandă, Educație Privată, Film Menu, Movienews, Spotmedia.ro, Zile și nopți, Revista Zeppelin, AIVImedia.hub și LitFem.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.