fbpx

O campanie cât o mie de zâmbete

A sosit luna cadourilor, luna decembrie, o lună încărcată de magie, emoţie, veselie şi iz de sărbătoare cu miros de brad și scorțișoară. Noi, cei de la Şcoala Internaţională King George am fost darnici şi am oferit cadouri încă din luna noiembrie. Astfel, în perioada 1-5 noiembrie 2021, Școala noastră a dat startul unui maraton educațional inedit, pe care l-am numit: “King George împreună cu copiii României”


Școala Internațională King George a invitat ORICE copil să se conecteze online cu noi, la cursurile de engleză, germană, dezvoltare personală, artă teatrală, activități sportive, în care să se cunoască și să ne fie alături! În mai puțin de două zile, am depășit pragul de 1000 de cereri de participare.

Retrospectiva campaniei

 

Ziua 1 

 

“Maratonul educațional King George împreună cu copiii României”

Un început minunat de noiembrie, o zi intensă, cu întâlniri emoționante cu copii din Iași, Constanța, Sibiu, Drăgășani, Alba Iulia, Galați, Târgu Mureș, Ilfov și București.

 

Ziua 2

 

“Maratonul educațional King George împreună cu copiii României”

De la Școala Internațională King George s-a plecat azi într-o cursă educațională virtuală de sute de kilometri prin Craiova, Iași, Brașov, Constanța, Cluj, Sibiu, București. O cursă pe care au făcut-o, cu multă emoție, profesorii noștri alături de copiii din țară.

Ziua 3

 

“Maratonul educațional King George împreună cu copiii României”

 

Astăzi, elevii King George au avut oportunitatea de a fi gazde online, de a cunoaște și de a participa împreună cu copii de aceleași vârste din alte orașe la cursurile de limba engleză.

 

Suntem încrezători că aceste experiențe vor contribui la deschiderea copiilor către lume, la dorința de a cunoaște, de a fi mai buni, de a fi împreună.

Ziua 4

 

“Maratonul educațional King George împreună cu copiii României”

 

O zi efervescentă pentru profesorii noștri, care și-au continuat traseul virtual printre sutele de copii din întreaga țară.

 

O experiență nouă, interesantă și frumoasă pentru toți cei implicați, așa cum au numit-o copiii și părinții deopotrivă.

 

Ne-am cunoscut, ne-am descoperit, am învățat unii de la alții, am râs, am fost emoționați, încântați și ne-am bucurat că suntem împreună.

Ziua 5

 

“Maratonul educațional King George împreună cu copiii României”

 

A trecut o săptămână de la debutul campaniei “Nu sunteți cifre, sunteți copiii noștri”, organizată în cadrul Școlii Internaționale King George. 

A fost o perioadă dinamică în care am cunoscut copii minunați, frumoși, silitori și dornici să participe activ la cursurile noastre.

Au fost zile pline de energie, emoție, bucurie, curiozitate, pasiune, descoperiri, întrebări și răspunsuri.

 

Vă mulțumim, dragi copii că ați sădit bucurie în sufletele noastre, că ați fost atât de încântați, implicați, activi și curioși.

 

Vă mulțumim, dragi părinți pentru încrederea acordată, pentru mesajele minunate, pline de emoție, care întăresc încrederea noastră că #împreună #totul_va_fi_bine.

 

Vă mulțumim, dragii noștri colegi, ne-ați demonstrat încă o dată că sunteți cadre didactice minunate, care pun suflet și pasiune în ceea ce fac! A fost o săptămână plină, însă, datorită peofesionalismului și răbdării voastre, au fost zile frumoase, iar campania a fost un real succes. 

Chapeau bas!

 

Vrem să știți că, în continuare, suntem #împreună. Și nu uitați, voi, toți, sunteți copiii noștri!

 

#nu_sunteți_cifre_sunteți_copiii_noștri

www.king-george.ro