fbpx

SUA: Mai multe lanțuri de hipermarketuri oferă reduceri speciale pentru profesori

Un număr tot mai mare de hipermarketuri din SUA, inclusiv Target, oferă reduceri speciale pentru profesori, în programele de tip ”Back to School”.

Pentru al patrulea an, retailerul Target oferă cadrelor didactice 15% reducere la consumabilele și materialele esențiale pentru activitățile de la clasă. Reducerea este valabilă atât în magazin, cât și online, de astăzi până pe 31 iulie, au declarat reprezentanții Target pentru USA Today. Anul trecut, perioada de reduceri dedicată profesorilor a durat șase săptămâni, pe fondul pandemiei COVID-19.

Reducerea, care poate fi utilizată o singură dată,, este pentru profesorii din ciclul preuniversitar, profesorii care predau în sistem de homeschooling, profesorii care lucrează la creșe și centrele de învățare timpurie, profesorii universitari sau de la colegii și cadrele didactice din școlile profesionale.

De asemenea, și lanțul de magazin Kohl’s a avut anul acesta un program de reduceri pentru cadrele didactice și angajații școlilor, care se încheie astăzi.

Pentru prima dată, profesorii au primit 20% reducere la cumpărăturile din magazin, cu condiția să prezinte o legitimație de serviciu valabilă.

Până la 6 septembrie, Dollar General, un alt lanţ important de magazine, are o nouă reducere pentru profesori, cu o reducere de 30% la achizițiile din raioanele de articole pentru școală și cele de papetărie.

Achizițiile care sunt incluse în campania de reduceri includ pixuri, creioane, markere, creioane, hârtie, caiete, foarfece, agrafe de birou, dosare, lipici, rigle, rucsaci și truse de prânz, conform condițiilor genereale ale promoției.

hipermarketuri Reducerea, care poate fi utilizată o singură dată,, este pentru profesorii din ciclul preuniversitar, profesorii care predau în sistem de homeschooling, profesorii care lucrează la creșe și centrele de învățare timpurie, profesorii universitari sau de la colegii și cadrele didactice din școlile profesionale.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.