fbpx

BackUP School: Seminarul care te va pregăti pentru școala online!

Ce va însemna, din această toamnă, școala online? Care sunt cele mai importante lucruri pentru care managerii de școli, profesorii și părinții trebuie să se pregătească? Cum reușim să îi menținem pe elevi atenți și curioși în timpul orelor online? Care sunt cele mai eficiente platforme? 

La toate aceste întrebări despre școala online puteți afla răspunsul specialiștilor, joi, 20 august, începând cu ora 14:00, la seminatul online BackUP School.

Evenimentul este organzat de Educație Privată, în partenediat cu AdServio, Telekom, SuperTeach, EduChance, iStyle, Institutul Cultural Independent și Webex.

Participarea este gratuită.

Rezervați-vă locul la seminar, aici.

14:00 – 14:05 INTRODUCERE SEMINAR 

Moderatori 

Agenda evenimentului și prezentarea scurtă a vorbitorilor

 

14:07 – 14:25 PREZENTARE TELEKOM

Mircea HAȚEGAN

Director vanzari segment business Telekom Romania. Mircea are 47 de ani, corporatist, fost antreprenor de succes cu un startup. Lucreaza in vanzari de la 20 de ani. A inceput în poziția de cash collector și a ajuns Director.

  • Prezentare PPT – share screen
  • Include Q & A 

14:30 – 14:50 PREZENTARE SUPERTEACH

Caludia Cârstocea

Claudia este facilitator în programul Mentalitatea Deschisă în Educație. A aplicat cu succes principiile acestuia în perioada de pandemie, în organizarea și derularea activităților online cu elevii ei în clasa pregătitoare dar și cu părinții acestora. Va împărtăși acesta experiență profesorilor și părinților participanți. Mai multe informații despre Claudia aici

  • Prezentare PPT – share screen

14:55 – 15:10 PREZENTARE iSTYLE 

Cătălin Ungureanu 

Este B2B & EDU Sales Manager ISTYLE (Apple Premium Reseller | Apple Authorized Service Provider, Adobe Certified Reseller | Microsoft Authorized Education Reseller). Lucrează pentru Apple din 1994.

  • Prezentare PPT – share screen

15:15 – 15:40 DIRECTORII DE ȘCOLI ÎN PANDEMIE

Antoneta Împușcatu

Antoneta Împușcatu sau Toni cum îi spun prietenii, colegii dar și unii elevi, este director al Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din comuna I.C. Brătianu din județul Tulcea din 1995. În 2019, Toni a devenit primul director laureat al Galei Merito. Predă fizică și chimie și găsește mereu modul de a-i învăța pe elevi noțiuni științifice prin exemple practice. Mai multe informații despre Toni aici

Flavia Zah 

Flavia a fondat, la Baia Mare, în 2015, Şcoala Internaţională din localitate.  La începutul crizei sanitare și a școlii exclusiv online Flavia declara că nu au fost pregătiți pentru asta, dar forța unei organizații stă în puterea ei de a se adapta și de a transforma obstacolele în oportunități. Mai multe informații despre Flavia aici


Adrian Bădilă

Adrian Bădilă este profesor de educație muzicală și director al Școlii Gimnaziale Mircea Eliade din Cernavodă. Adrian este cadru didactic de peste 12 ani și este constant preocupat de a deveni un bun profesionist în domeniul managementului instituțional. Crede în puterea tehnologiei în educație astfel în școala pe care o conduce există în fiecare clasă table inteligente, laptopuri, videoproiectoare.

15:45 – 16:05 PREZENTARE ADSERVIO 

Costi Andriescu 

Costi este Trainer ADSERVIO, dar și președintele Asociației Institutul Cultural Independent. Vreme de peste 12 ani a activat în proiecte care au presupus implementarea de proiecte IT în școli și universități . A susținut peste 1500 de sesiuni de instruire la care au participat elevi, părinți și profesori spre a înțelege mai bine cum anume se poate folosi tehnologia atât în perioada aceasta de pandemie cât mai ales după ce ne întoarcem la școală, la serviciu. 

 

  • Share screen

 

16:10 – 16:15 Wrap Up  

Dan Dimofte www.educațieprivata.ro 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.