fbpx

CNN: Mulți profesori din SUA își fac testamentul, înainte de redeschiderea școlilor

Foto: CNN

Mai mulți profesori din Statele Unite au declarat pentru CNN că își pregătesc testamentul, pentru eventualitatea în care administrația americană va insista să deschidă școlile. SUA traversează o perioadă de creștere exponențială a cazurilor de COVID-19. În ultima săptămână, numărul de cazuri zilnice a depășit 60.000, iar numărul total al deceselor este de peste 140.000.

Louise, o profesoară de educație specială într-un  stat american în care Covid-19 este în plină expansiune, a declarat pentru CNN că își pune la punct testamentul. De asemenea, ea caută asigurări de viață suplimentare, deoarece se pregătește să revină în sala de curs luna viitoare.
„Este probabil timpul să am ceva pregătit”, a spus Louise despre testamentul ei. „Nu este nimic comparabil cu o pandemie care să te determine să faci toate astea”, a afăugat profesoara.
Louise a spus că și alți profesori din zona ei știu puține lucruri despre ce protocoale sunt planificate atunci când școlile se deschid în districtul lor. Ceea ce au auzit îi face suficient de îngrijorați pentru a se pregăti pentru cel mai rău scenariu.

Eleeza, profesoară de liceu în același district, a declarat pentru CNN că își actualizează testamentul și pregătește un fond special pentru fiul ei de 19 ani, care are probleme de sănătate.

Amy Forehand, o profesoară din clasa I,  a spus că prioritatea ei pentru această perioadă este să își aranjeze o asigurare de viață suplimentară.

„Cum să stau în mijlocul unei pandemii și să intru în această fabrică de germeni și nu am un testament?” spuse ea pentru CNN.
Profesoara a explicat că un beneficiu al asigurării de viață suplimentare este accesul la asistență juridică în pregătirea testamentului, fără costuri suplimentare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.